Dailyszeged szoveges
Shrug en insta

Tarnay Kristóf Ábel

Kommunikáció-médiatudomány szak, BTK. Politikafüggő szabadságmániás, kinek két állapota ismert: pörög, vagy alszik,bár utóbbi egyre ritkább.

Olvasson

Bejelentették: már Andy Vajnáé a Lapcom Kiadó

A Radio Bridge Media Holdings hétfőn bejelentette, hogy a Lapcom Zrt. részvényeinek 100 százalékának eladására vonatkozó megállapodást írt alá az Andy Vajna kormánybiztos által birtokolt AV Investmenthez tartozó Avalue Befektetési Kft.-vel - írja a Kreatív. A tranzakció zárásához még a GVH engedélye kell, de a kiadó már a TV2 tulajának kezében van.

Tollfidesz

Ha Ön kormánypárti szegedi újságíró, most kérem, kattintson!

Kedves Kolléga! Most kezdhetném úgy, mint Gulyás Márton, amikor a fideszeseknek szánva azt sorolta, ami amúgy tényleg vicces tud lenni, hogy "mi nem lesz ebben a cikkben", azaz ezen alibi alatt öt percig ugyanazt nyomni, mint amúgy is, csak tagadószavakkal, de ezt most mellőzném, és rögtön a lényegre térnék. Szóval a következőről van szó: segítséget szeretnék kérni. Illetve nem Önöktől, hanem a Fidesztől, de ehhez Önök kellenek, ha már közvetlenül ugye nem megy.

Img 6595

A nap szépe: Viki

Képgalériánk utolsó része egy pillanatra még visszavarázsolja a nyarat Olvasóinknak!

Giphy

Modernizálódunk: már a vevők harmada kártyával vesz jegyet

Ahogyan Szeged célja az egyik legnagyobb kártyakibocsátóval együttműködve a készpénzmentes vásárlás preferálása, az őskőkori lyukasztós rendszer helyére betett parkolóautomaták mellett új jegy-/bérletautomatákból is hatot üzembe helyeztek városszerte, amit elég jól ki is használunk az SZKT szerint.

Neptun

"Csupa 404-es oldal, elérhetetlen funkció" - erős oktatói kritika a Neptunról

A Neptun tavalyi bevezetése óta nem számít szeretett szoftvernek, tegnap pedig érkezett a hír: az első éles teszten, azaz az idei tárgyfelvételkor több mint 700 hallgatónál el is hasalt a rendszer. Az SZTE egyik, többek közt digitális kultúrával is foglalkozó oktatója most erős kritikát fogalmazott meg a rendszerről saját oldalán.