Dailyszeged szoveges
15492359 1458667540840728 4379597106804339185 n %281%29

Tarnay Kristóf Ábel

Kommunikáció-médiatudomány szak, BTK. Politikafüggő szabadságmániás, kinek két állapota ismert: pörög, vagy alszik,bár utóbbi egyre ritkább.

Embercsemp%c3%a9sz

Elkaptak négy embercsempészt (videóval)

Szerda délután öt perccel fél négy előtt 55-ös számú főút 18-as kilométerszelvényében két magyar rendszámú autóból négy embercsempészt vett őrizetbe a rendőrség. A kocsikban nyolc illegálisan érkező menekült volt.

Fa

Felborult egy fagyis kocsi a Csorba utcában (videóval)

Fél órával ezelőtt éppen kanyarodott nagy sebességgel egy Family Frost jégkrémet árusító autó amikor, a jobb oldalara borult egy oszlophoz csapódva. Úgy tudjuk, a sofőr könnyebben sérült meg. A sofőrt elszállították a mentők, a helyszínről olvasónk, Simon Richárd azt írta: úgy tudja, könnyebben sérült meg, a tűzoltók is már dolgoznak a balesetnél.

Lmpcsongrad

A putyini függést kritizálja az LMP a szovjet csapatok kivonulásának napján

A szovjet csapatok kivonulásának emlékére tartott sajtótájékoztató a Csongrád megyei LMP. Akarunk mi putyini függést? - tette föl a kérdést Lopusni Zoltán. Emlékeztetett: pártjuk ellenzi a túlságosan erős orosz befolyást, és ennek egyik fontos momentumát, a paksi atomerőmű bővítését, amiről népszavazást szeretnének.

Puzs%c3%a9r1

Puzsér: a cinizmus a korrupció etikája

Puzsér Róbert Ungár Péterrel, az LMP elnökségi tagjával vitázott a párt Ökopolisz nevű alapítványának estjén. A beszélgetés közben történelmi szálak is előkerültek, amit egyikük sem tervezett, de a személyes és társadalmi felelősség valamint a kompromisszumkötés és a konszenzus kérdése után a kiegyezés is hamar előkerült.

5 859

Ő lopott, ti felismeritek?

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság keresi a képen látható férfit, aki múlt csütörtökön  nem sokkal 19 óra után az Andrássy úti szoláriumba bement, és ellopott egy pénztárcát egy vendégtől. Aztán rájött, hogy van kamera. 

Maxresdefault

Nem igazak Török Márk vádjai a dékánokról

Egy szegedi ügyvéd megtette a feljelentést Török Márk szegedi EHÖK-elnök az egyetem dékánjaival szemben megfogalmazott erős vádjai ügyében, hogy kiderüljön, megalapozottak-e. Nem azok.