Esküvő - 3 dolog, amit érdemes időben végiggondolni (nászút), beszerezni (szék, gyűrű) hozzá

Az esküvő előkészítését időben érdemes elkezdeni.
Esküvő - 3 dolog, amit érdemes időben végiggondolni (nászút), beszerezni (szék, gyűrű) hozzá

Az esküvő előtti előkészületek, tervezések néha idegőrlőek lehetnek. Lehet, hogy nem is gondolsz rá, hogy a szék típusa mennyire hatással van az esküvőn részt vevők hangulatára. Akkor még nem is beszéltünk a gyűrű kiválasztásáról, amelyet sokan az utolsó előtti pillanatra hagynak, pedig ez rossz döntés, hiszen a tökéletes gyűrű megtalálása nem egy pillanat és még az is lehet, hogy a gyűrűket méretre is kell igazítani. A nászút megtervezése egy fontos momentum, hiszen az ifjú pár egyrészt a nászúton piheni ki az esküvőszervezés fáradalmait, másrészt ez egy olyan feledhetetlen élmény, amelynek emléke egész életen át végigkísér bennünket. Segítünk az esküvő előtti szervezésben, tervezésben, elmondjuk, hogy mire ügyeljetek.

Az esküvői szék kiválasztása

A vendégek számára az egyik legfontosabb dolog, hogy az esküvői szék kényelmes legyen. Manapság egyre több menyasszony rajong a Chiavari székekért, amelyek nem csak nagyon kényelmesek, de nagyon elegánsak is. Nem csak esküvőkre, nem csak amerikai esküvőkre, hanem más eseményekre is előszeretettel bérelnek ilyen székeket az emberek, például bankettre és keresztelőre is.

A Chiavari székmárka egyre gyakrabban szerepel az esküvői szalonok listájában, hiszen ez a szék nem csak ízléses, hanem a romantikus jegyeket is magán viseli. A Chiavari szék két alapvető változatban kerül legyártásra, mégpedig fa és műanyag kivitelben. A minőségi és legkeményebb bükkfából készült Chiavari székek önmagukban is klasszikusok, de számos más pozitív tulajdonsággal is rendelkeznek. Az amerikai székek minimális teherbírása 120 kg. Ha ilyen széket szeretnénk bérelni, akkor kényelmes, puha üléspárnát is kaphatunk a székekhez, illetve nagyon szépen fel is dekorálhatjuk ezeket a székeket.

A karikagyűrű megvásárlása

Az esküvő egy emlékezetes pillanat, egy életre szóló elkötelezettség. A gyűrűt is jobb időben beszerezni. Már az esküvő előtt hat hónappal el lehet kezdeni a nézelődést, hiszen időbe telik, míg kiválasztjuk a legmegfelelőbbet, a legszebbet, a stílusunknak és az egyéniségünkhöz legközelebb állót. És mivel kettőt veszünk belőle, így az is fontos, hogy mindketten elégedettek legyünk a gyűrű anyagával, küllemével és díszítésével. Igaz, vásárolhattok hagyományos karikagyűrűt is, de ha vésetni is szeretnénk bele, hogy azért mégiscsak különleges legyen, akkor semmiképpen se hagyjátok az utolsó pillanatra a karikagyűrű vásárlását.

A nászút megszervezése

Az újdonsült házaspárok mindig nagyon várják a nászutat. Több okból is. Egyrészt a nászúton igazán kipihenhetik magukat, hiszen az esküvő megszervezése egy embert próbáló feladat. Másrészt ez az időszak feledhetetlen, kitörölhetetlen élményeket nyújt a házaspár számára. Még az is lehet, hogy ez az első olyan hosszabb nyaralás, amit csakis kettesben töltötök, így még az újdonság izgalma is átitatja a nászutas napokat.

A nászutat is alaposan meg kell szervezni és tervezni, főleg, ha közvetlenül az esküvőt követően tervezitek az utazást. Ezt is legalább az esküvő előtt félévvel fixáljátok le, hiszen időbe telik mindent elintézni, főleg, ha nem is az országban, hanem például a Maldív-szigetekre tervezitek a nászutat. Manapság sokan választják a Maldív-szigeteket, hiszen hófehér homokos partokat, feledhetetlen élményeket, tökéletes kikapcsolódást, szépséges korallzátonyokat és tűzvörös naplementét ígérnek az utazási katalógusok. De nem csak ígérgetnek, valóban csodálatos élményekkel lehettek gazdagabbak, ha ezt a romantikus szigetet választjátok, és ide utaztok nászútra. Hiszen, ki ne vágyna háborítatlan nyugalomra, a szikrázóan fehér homokos partokra, a türkizszínű óceánra és a trópusi növényzetre, miközben mezítláb, kéz a kézben sétál a házastársával a világ egyik leggyönyörűbb szigetén?

Kapcsolódó cikkek

A pezsgőfürdő előnyei

A pezsgőfürdő előnyei

A mai, stresszes, rohanó világban jól tud esni, ha kicsit kikapcsolódhatunk.

Hogyan csökkentheti a meditáció a stresszt és a szorongást?

Hogyan csökkentheti a meditáció a stresszt és a szorongást?

A szorongás és a stressz csökkentésének egyik legjobb módja, ha elismerjük érzéseink közvetlen megtapasztalását.

Macskatartás városi környezetben - Hogyan tarthatunk macskát lakásban vagy városi lakókörnyezetben.

Macskatartás városi környezetben - Hogyan tarthatunk macskát lakásban vagy városi lakókörnyezetben.

A városi életmód és lakásban tartott macska egyáltalán nem zárja ki a boldog és egészséges kisállattartást.