Fehérnemű, melltartó, alsó

Kényelmes viseletet nyújtó fehérneműkben még kellemesebben tölthetjük a napokat, hiszen ezek a darabok adják ruhatárunk legalapvetőbb darabjait. Így ezeknél különösen fontos a megfelelő anyag és szabás – szerencsére a Tchibo webáruház heti ajánlatában ezúttal is olyan darabokból állíthatjuk össze a számunkra legmegfelelőbb szetteket, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek!
A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Az érzéki csipke is lehet kényelmes, ha megfelelő anyagokkal kombináljuk! A bordó színben kapható csipkés bustier melltartó és a csipkés, magas derekú alsó tökéletesen csinos és kellemes viseletet biztosító szettet alkotnak. A melltartó merevítő nélkül készült, kivehető melltartóbetétekkel és állítható hosszúságú pántokkal, az alsó pedig nélkülözi a zavaró oldalvarrást, miközben magas dereka mellett pamut lépésbetétje is hozzájárul a tökéletes kényelemhez! A melltartó 36-42-es, az alsó pedig S, M és L méretekben kapható.Sötétkék színben is találunk tökéletes párost a kínálatban: a kellemesen puha modál-sztreccs anyagból készült puha, kosaras melltartó és a hipster alsó – amely két darabos szettben kapható – remekül mutatnak külön-külön és együtt is! Az állítható pántokkal, hátul pedig háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésszel rendelkező melltartó enyhén párnázott kosarainak széleit, valamint a mell alatti részt ugyanaz a finom csipkerátét díszíti, ami a pamutból készült lépésbetétekkel ellátott alsó derékrészét és szárait, így kerül tökéletes összhangba a két darab!

bordo-melltarto.jpg

Fekete és bordó darabokat is szép számmal találunk a kínálatban, amelyek változatosan kombinálhatók és külön-külön is megvásárolhatunk – így a lenti kombinációk mellett egy sor további lehetőség is van a melltartók és az alsók párosítására. A bordó és fekete női puha kosaras melltartóhoz remekül párosítható a csipkés női alsó, amely szintén mindkét színben kapható. A melltartó enyhén párnázott kosarai merevítő nélkül, finoman formálnak, selymesen fénylő anyagukhoz pedig állítható hosszúságú pántok, hátul pedig háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész tartozik. Az alsók szintén microtouch anyagból készültek, pamut lépésbetéttel, oldalt rádolgozott csipkebetétekkel, a derékrészen apró masnival – ezeket ráadásul két darabos szettben vásárolhatjuk meg!

A kosaras, csipkés melltartó és a brazil alsó szettek szintén jó párosítást adnak: a melltartó merevítőkkel és puha kosarakkal formálja a kebleket, a kosarakon finom csipke díszítéssel. Az optimális illeszkedés érdekében állítható pántok, hátul pedig háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész található rajta. Az alsók esetén hátul található a finom csipkebetoldás, ami a microtouch anyaggal és a pamut lépésbetétekkel együtt igazán kényelmes viseletet biztosít!A magic cut alsók szintén szettben, és fekete, valamint bordó színben is kaphatók, míg a magas derekú csipkés alsó fekete színben található meg a webáruházban. A magic cut alsók előnye, hogy speciális kidolgozásuk miatt nem látszanak át a szűkebb ruhák alatt sem, a szegélyvarrás hiányában pedig nem hagynak nyomot a bőrön. A magas derekú alsó enyhén alakformáló hatású a has területén, a száraknál pedig finom csipkebetoldás díszíti. Mindkét fazonban közös a selymesen fénylő, puha microtouch anyag, és a kényelemről külön is gondoskodó pamut lépésbetétek.Ha egyetlen szettel szeretnénk biztosítani több, egyszerű alsót, akkor az 5 darabos alsó szettben található darabokat válasszuk – a szettben ugyanis egyszerű, pamut-sztreccs anyagú alsók ugyanis biopamuttal készültek, pamut lépésbetéttel. A hagyományos fazonú szettben 4 egyszínű (rózsaszín, sötétkék, bordó és fekete) valamint egy fekete alapon nyomott virágmintás verziót találunk, a derékrészen elöl mind az öt darabon apró, színben hozzá passzoló masnival!

A teljes fehérnemű kínálatban rengeteg további lehetőséget találunk, hogy csinos és kényelmes darabokkal gazdagíthassuk a fehérneműs és melltartós fiókokat is, vagyis érdemes alaposan átböngészni a Tchibo webáruház ajánlatait!

Kapcsolódó cikkek

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Fehérnemű, melltartó, alsó

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Romantikus fehérneműk nappalra és éjszakára

Romantikus fehérneműk nappalra és éjszakára

Kényelmes fehérneműk és hálóruhák, elegáns ékszerek, és sminktermékek közül válogattunk.