Hogy érdemes kezelni a pszoriázis tüneteit?

A pszoriázis, azaz a pikkelysömör kezelések célja, hogy eltávolítsuk a pikkelyeket és megállítsuk a gyors növekedést.
Hogy érdemes kezelni a pszoriázis tüneteit?

A terápiák elég szerteágazóak, így választhatunk lokális kezelésként krémeket vagy kenőcsöket, fényterápiát, szájon át bevehető gyógyszereket vagy injekció kúrát. Az eljárás mindig attól függ, hogy a betegség mennyire van előrehaladott állapotban, mennyire súlyos. Sok esetben a kombinált kúrák hozzák el a végső gyógyulást, de érdemes meggátolni a betegség kiújulását az erre a célra kifejlesztett speciális ápoló termékekkel.

Milyen ápoló termékkel segíthetjük a gyógyulást?

A pszoriázis kezelés végezhető Dermapunkt testápolóval. Az érzékeny, száraz és repedezett bőr ápolására szolgáló készítményt cukorbetegek is használhatják. A krém urea tartalma javítja a bőr vízmegkötő képességét, a bőrviszketést pedig a polidukanol csökkenti. A testápoló panthenol tartalma a bőrsejtek osztódásában játszik nagy szerepet, míg az allantoin sejtregeneráló hatásának köszönhetően beindul az új sejtek képződése. Egy-egy kúra után a bőrünk sokkal puhább és selymesebb lesz.

Mivel kényeztethetjük még lábunkat?

A Balsan termékcsalád kifejezetten a bőroldós ápolásra lett kifejlesztve. Fertőtlenítő lábdezodor, kéz és lábápoló krém, cipőfertőtlenítő spray, fertőtlenítő lábsó, fertőtlenítő lábpúder, gyógynövényes balzsam, bőroldó és egy professzionális hámlasztó készlet is segíti az otthoni terápiát. A termékek közül kiemelnénk a bőroldó folyadékot, amely a bőrkeményedések eltávolítására szolgál. A termék holt-tengeri sót, körömvirág kivonatot, növényi glicerint tartalmat, amely ápoló anyagok a bőr kiszáradása ellen védenek. A Balsan Jumbo professzionális hámlasztó készlet tartalmaz bőrpuhító folyadékot, bőrápolót, lábsprayt, vattakorongokat, rozsdamentes acél talp kaparót, rozsdamentes acél bőrfeltoló kaparót és fólia tekercset. Ezzel a szettel 20 percen belül eltávolíthatjuk a bőrkeményedést és elvégezhetjük a lábápolást is. A gyógykezelés után lábunk új életre kel és újra fittnek és egészségesnek érezzük majd magunkat. A készletet azok vásárolhatják meg, akik elvégzik a Balsan hámlasztó betanítást. A komplett balsan kúra Magyarországon több pedikűrösnél is elérhető, ezért érdemes egészségünk érdekében egy, a közelünkben megtalálható szakembert felkeresni, hogy minél előbb el lehessen kezdeni a szakszerű lábápolást.

Kapcsolódó cikkek

Miért lyukas a fogam, ha rendszeresen mosom?

Miért lyukas a fogam, ha rendszeresen mosom?

Sokakat meglepetésként ér, amikor egy általános fogorvosi vizsgálat során tudják meg, hogy szuvas, vagy lyukas fogaik is vannak. De miért?

Napozás utáni testápolás az egészséges bőrért

Napozás utáni testápolás az egészséges bőrért

A napozás után elengedhetetlenül fontos a megfelelő bőrápolás is. Cikkünkben összefoglaltuk a fontosabb tudnivalókat.

Így szabaduljon meg a lepedéktől (és előzze meg a fogkövet)

Így szabaduljon meg a lepedéktől (és előzze meg a fogkövet)

Szeretne tiszta és egészséges fogakat? A fogászati problémák egyik alapja a fogkő lehet, amelyet érdemes rendszeresen eltávolíttatnia fogorvosával.