A kerti padok fokozzák a nyári hangulatot

Szerencsésnek mondhatja magát mindenki, akinek van kertje és nyáron, a legnagyobb kánikulában is van lehetősége, hogy a kertben töltse a szabadidejét. A kerti padok aktívan hozzájárulnak a nyári hangulat fokozásához, legyen szó egy egyszerű kerti padról, egy romantikus vagy egy modern kerti padról. Mutatjuk, hogy mi alapján válasszunk kerti padot!
A kerti padok fokozzák a nyári hangulatot

Hogyan válasszunk kerti padot?

Nem csak a lakásunk és házunk esetén van érvényben az, hogy a stílust össze kell hangolni. Hiszen, egy ház vagy egy lakás, akkor lesz igazán stílusos, ha nem keverjük az egyes irányzatokat. Lelke pedig akkor lesz a háznak, ha a mi személyes stílusunkat is tükrözi. Ezek az íratlan a szabályok a kertre is érvényesek, így mindenképpen gondoljunk erre, amikor kerti padot választunk.

Nyáron jólesik a kertben pihenni, sokan a szabadságukat is otthon, a kertben töltik. Mindenkinek szüksége van pihenésre és ezt a kerti pad maximálisan segíti is, akár a medence mellé, akár a teraszra, akár a rózsalugas alá helyezzük ezeket az ülőalkalmatosságokat. Egy kerti pad akkor is jó szolgálatot tesz, ha bulit, grillezést tervezünk a kertbe a barátainkkal vagy a családunkkal. Dönthetünk az öntöttvas kerti pad mellett is, melynek vázát erős fém alkotja, az ülőfelület és a támla pedig lehet fa és műanyag. Választhatunk olyan padot is, melynek a háttámlája mintázott, romantikus levél vagy virágmintával.

Ezzel el is érkeztünk kétféle stílushoz, amelyet mi magunk, a házunk és a kertünk is képviselhet. Az egyik a romantikus, a másik pedig a modern stílus. Nyilvánvaló, hogy a kertünk stílusa, kialakítása, külleme meghatározza, hogy mi éppen mely stílust preferáljuk és ennek tükrében a kerti padválasztásunkat is meghatározhatja. Dönthetünk a romantikus pad mellett is. Egy ilyen antik kerti pad tölgyfából készül, öntöttvas vázzal és műanyag támlabetéttel. A kerti pad víztaszító anyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ha a kertünkben sok a virág, kerti lugasunk is van, vagy kialakítottunk egy romantikus szegletet, akkor egy ilyen romantikus pad mindenképpen passzolni fog a térbe.

Ellenben, ha mi elsősorban a modern dolgokat kedveljük, akkor valószínűleg a kertünkön is ez a stílus érződik. Mi lenne a legjobb választás, mint a modern kerti padok közül választani egy ülőalkalmatosságot? A modern kerti pad, vagy rest kerti pad fémből készül, a fémszerkezete porszórt festékkel van kezelve, így szintén nem tesz kárt benne az időjárás. A pad, talajhoz is rögzíthető és hosszú élettartammal rendelkezik.

Akármelyik típusú pad mellett is döntünk, az biztos, hogy egy kényelmes kerti pad nem csak üde színfoltja lesz a kertünknek, de mi magunk is jól érezhetjük magunkat a kertünkben egy-egy komfortos padon üldögélve.

Kapcsolódó cikkek

Munkaruha - 5 dolog, amit egy jó munkás póló nyújt neked

5 dolog, amit egy jó munkás póló nyújt neked

Amikor munkás pólókról van szó, az embernek legtöbbször a kinyúlt, lyukas, régen nem használt ruhadarabjai jutnak eszébe, amelyek tökéletesen a kerti munkához, a garázsban való bütyköléshez vagy egyéb fizikai munkához.

Sok hasznos gyomnövény létezik - Ezeket a növényeket ne gyomláld ki, mert hasznosak! – figyelje ezekre.

Ezeket a növényeket ne gyomláld ki, mert hasznosak!

A kertünkben felüthetik a fejüket olyan gyomok, amelyek valójában nem is azok. A gyomnövények közül sok hasznos is megtalálható. Mutatjuk is, melyek ezek!

A növények, hasonlóan az emberhez - A növények éreznek és intelligensek is – intelligens lények.

A növények éreznek és intelligensek is

A növények éppen olyan tudatos és érző lények, mint az emberek. A kutatások azt bizonyítják, hogy a növények is fejlett intelligenciával rendelkeznek.