Gyerekruházat bemutató, pl. esőnadrág, esőkabát, gumicsizma, fiú / lány felső

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Gyerekruházat bemutató, pl. esőnadrág, esőkabát, gumicsizma, fiú / lány felső
Fiúknak is találunk lezser, sportos darabokat a Tchibo webáruház heti ajánlatában, a 2 darabos gyerek pólóing szett ugyanis kisfiúk és idősebb fiúk számára is megvásárolható – kicsiknek 86/92-től 122/128-as, nagyobbaknak pedig 122/128-tól 170/176-os méretig. A GOTS szabványnak megfelelő pamut-sztreccs anyagú felsők azonos fazonúak, galléros nyakuk gomboláspánttal készült, eltérés a színekben van. A kicsik számára ugyanis világoskék alapon fehér csíkos és világoszöld, a nagyobbak számára pedig szürke és sötétkék darabokat találunk a szettekben.


Akkor sem kell kétségbe esni, ha esősre fordul az idő – főleg úgy, hogy a kínálatban kifejezetten ilyen körülményekre tervezett darabokat is szép számmal találunk! A világoskék kisgyerek esőnadrág 74/80-tól 122/128-as méretig kapható, kantáros kialakításával biztosan a helyén marad, fényvisszaverő elemeivel pedig szürkületben is biztosítja a jólláthatóságot. High Performance bevonatának és lezárt varrásainak köszönhetően szélálló, vízhatlan és lélegző, miközben akár 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll, emellett környezetbarát ecorepel® impregnálás is védi, miközben könnyű taftbélése egyszerű fel- és levételt biztosít.Az esőnadrághoz passzoló egyéb darabok közül mindent két verzióban (világoskék alapon szivárvány mintával és sötétkék-világoskék csíkos mintával) találunk meg. A 22/23-tól 32/33 méretig kapható kisgyerek gumicsizma sem kivétel – belül mindkét mintázat esetén csíkos jersey bélést találunk, emellett az öltözést segítő hurok is van rajta a sarokrésznél, a biztonságról pedig a profilozott járótalp és a hátul található fényvisszaverő csíkok gondoskodnak. A kívül csíkos verzió szegélyei kékek, a szivárványos darabokon pedig rózsaszínek, ráadásul a bennük található kiegészítő talpbetéttel méretre is igazíthatók a kis csizmák!

Enyhébb, csapadékmentes napokon elegendő lehet, ha a kisgyerek mikropolár felsőt vetjük be a hűvös ellen. A 74/80-tól 122/128-as méretig kapható darabok szintén szivárványos vagy csíkos mintával készültek, puha, meleg mikropolár anyagból, bolyhosodás elleni kidolgozással, ami megakadályozza a szálak csomósodását. Állvédős cipzárja, és névvel ellátható címkéje is van, nehogy összekeverjék őket a kicsik.Ha esik az eső, de a játékos kedv ezt is legyőzi, akkor jöhet el a kisgyerek esőkabát ideje, amely 74/80-tól 122/128-as méretig kapható, a szokásosnak számító színösszeállításokban – mindemellett High Performance bevonat és a lezárt varrások biztosítják, hogy szálálló, vízhatlan és lélegző legyen. Külső anyaga max. 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, és környezetbarát ecorepel® impregnálással is kezelték, a belül kétféle béléssel (a törzsrésznél és a kapucninál pamut-jersey, az ujjaknál pedig taft) is rendelkező, darabokat, amelyek fényvisszaverő elemeket és névcímkét is tartalmaznak!

A teljes gyerekruha kínálat rengeteg további darabot tartalmaz, így érdemes alaposabban is átböngészni, nehogy lemaradjunk a szezon új kedvenceiről!

Kapcsolódó cikkek

Romantikus fehérneműk nappalra és éjszakára

Romantikus fehérneműk nappalra és éjszakára

Kényelmes fehérneműk és hálóruhák, elegáns ékszerek, és sminktermékek közül válogattunk.

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.

Fehérnemű, melltartó, alsó

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.