Fürdőszoba kisokos: ha nem tudod, milyen márkát válassz!

Amikor az ember a fürdőszobába keres berendezéseket és kiegészítőket, akkor bizony kétszer átgondolja, hogy milyen márkától válasszon.
Fürdőszoba kisokos: ha nem tudod, milyen márkát válassz!

A szakemberek általában azt szokták mondani, hogy a legjobb, ha azonos termékcsaládból válogatunk, hiszen így egységben tarthatjuk a helyiséget. De vajon megéri ugyanazt a márkát választani? Melyik a legjobb megoldás? Ezekre a kérdésekre próbáltuk meg megtalálni a választ!

Az Arezzo gyártó

Aki kedveli a minimalista stílust és szereti az otthonát letisztult darabokkal felszerelni, az bizonyára ismeri az Arezzot, amely innovatív megoldásokkal és prémium kiegészítőkkel látja el az érdeklődőket. A 2015-ben alapított Arezzo Design Kft. újnak számít Magyarországon, azonban ilyen rövid idő alatt is komoly piacot alakított ki magának. Az elsődleges céljuk, hogy olyan szanitereket és egyéb fürdőszobai kellékekkel rukkoljon elő, amiknek köszönhetően senkinek sem kell kompromisszumot kötnie.

Az Arezzo Design Kft. által forgalmazott termékek:

- Zuhanytálca

- Mosdókagyló

- WC

- Bidé

- Tükör

- Bútor

- Törölközőszárító

- Folyókák

- Csaptelepek

Nincs tehát olyan kellék, ami a kínálatukban ne szerepelne. Tőlük garantáltan minőséget kapunk, így olyan berendezéseket szereltethetünk az otthonunkba, amelyek évekig kiszolgálnak bennünket.

Sanplast márkás termékek

Másik nagysikerű vállalat, amely itthon is képviselteti magát a Sanplast márkás termékek, amik között aztán minden találhatunk, ami szem és szájnak ingere. A magyar cég már hosszú múltra tekint vissza, a fő céljuk pedig, hogy olyan bútorokat és kellékeket gyártsanak, amelyek bárki számára megfelelőek lehetnek. A választékukat folyamatosan bővítik és fejlesztik, hiszen mindig próbálnak olyan darabokat tervezni és kivitelezni, amelyek megfelelnek a keresletnek.

Fontos tudni azonban, hogy a központjuk Lengyelországban található, azonban szinte minden európai országban jelen vannak. Legyen szó tehát íves vagy szögletes kabinokról, esetleg akril kádakról egyaránt, a Sanplasttól csak minőséget és megbízhatóságot kaphatunk. Nálunk még az anyaghasználattal kapcsolatban sem szükséges kompromisszumot kötni, hiszen az akril mellett akár műmárvány termékeket is találhatunk.

A híres Wellis

Talán nincs ember, aki ne ismerné a méltán híres Wellist, amely zuhanyoszlopokkal, zuhanyfallal, zuhanytálcával, kádakkal, de még szaunákkal is foglalkozik. A márka korábban egy pár fős családi vállalkozás volt, amely rövid idő alatt ért fel a legnagyobbakhoz. Az általuk gyártott medencék, fürdőszobai eszközök és szaniterek az egész világon megtalálhatóak, hiszen már az amerikai piacra is sikerült betörniük. A céljuk, hogy olyan fenntartható és esztétikus termékeket alkossanak meg, amikkel minden kört le tudnak fedni.

Összegezve

Bízunk benne, hogy ebben az összesítésben megismert Wellis, Arezzo, és Sanplast márkás termékek között mindenki talál majd magának megfelelő fürdőszobai berendezést. Legyen szó zuhanykabinról, kádról, esetleg szaniterről egyaránt, fontos, hogy mindig a minőségit válasszuk, hiszen senki sem szereti évente felújítani ezt a helyiséget.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pezsgőfürdőt az otthonunkhoz?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pezsgőfürdőt az otthonunkhoz?

A megfelelő pezsgőfürdő olyan privát oázissá alakíthatja a hátsó kertet, amelyet Ön és családja évekig nagyra fog tartani.

A ház költöztető cég felbérlésének kényelme

A ház költöztető cég felbérlésének kényelme

Ha költözést tervez, talán már elgondolkodott azon, hogy érdemes-e költöztető céget megbízni.

Házépítés, kedvező áron? Így csináld!

Házépítés, kedvező áron? Így csináld!

A házépítés nem kis kiadás, ezt mindenki tudja. Azonban azt, hogy hogy lehet kedvező áron remek minőségű új otthont építeni, azt kevesen tudják.