5 tipp SUP vásárlásához

Amennyiben odavagyunk a SUP-ozásért, akkor valószínűleg már eszünkbe jutott, hogy mennyivel jobban járhatunk, ha saját felszerelést használunk a bérelt eszközök helyett.
5 tipp SUP vásárlásához

Ilyenkor azonban sok kérdés felmerülhet, hiszen a piaci választék rendkívül változatos. Íme öt tipp, amik segítségével könnyebbé válthat az ideális SUP megtalálása.

1. Vegyük figyelembe a felhasználás módját

Az egyik legnagyobb hiba a megfelelő SUP kiválasztása során, hogy csupán az árakra és az aktuális trendekre figyelünk ilyenkor. Azonban ha a felszerelést saját célra szeretnénk vásárolni, akkor mindenképp a mi igényeinkhez mérten érdemes választanunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben csak ritkán járnunk el SUP-ozni, ugyanakkor mégis szeretnénk a bérléssel járó macerától megszabadulni, úgy egy olcsóbb, felfújható SUP is ideális lehet számunkra. Ha viszont gyakorta állunk deszkára, akkor nem érdemes lespórolnunk a megfelelő felszerelés árát, és jobban járunk egy drágább, merev SUP-pal.

2. Fontos a megfelelő méret megtalálása

A megfelelő méretű evező és deszka megtalálása kétségkívül fontos pontja a SUP vásárlás menetének. Itt nem csupán a megadott paraméterekre érdemes odafigyelnünk azonban, tehát nem csak a különféle útmutatók alapján leírt „ideális méret” megtalálása a cél. Fontos, hogy az adott felszerelés valóban kényelmes legyen számunkra, és passzoljon saját, egyedi stílusunkhoz.

3. Márka és minőség

Amennyiben valóban megfelelő felszerelést szeretnénk vásárolni, úgy nem árt figyelnünk a minőségre sem. Ha azt szeretnénk, hogy a SUP-ozás kellemes és biztonságos legyen, akkor tehát a legjobb választást mindenképp az elismert márkák termékei jelentik majd számunkra. Az olyan márkáké, amelyek valóban szavatolják is számunkra a kényelmet és biztonságot. Kicsik esetében pedig különösen fontos odafigyelnünk erre, tehát csemeténknek mindenképp jobb minőségű gyerek SUP-ot vásároljunk.

4. A deszka alakjának kiválasztása

Szinten egy olyan tényezőről beszélhetünk ennek kapcsán, amely kiemelkedő fontossággal bír. Ilyenkor mindenképp érdemes figyelembe vennünk, hogy kezdő SUP-osok vagyunk-e, vagy inkább a rutinosabbak közé soroljunk magunkat. Míg a kezdők számára lekerekített formával rendelkező deszkák jelentik a legjobb választást stabilitásuk miatt, addig a haladók bátran választhatnak akár a hegyesebb versenydeszkákat is.

5. A megfelelő dizájn megtalálása

Bár sokak számára jelentéktelennek tűnhet, a fentebbiek betartása mellett az sem árt, ha olyan felszerelést használunk, amely valóban tükrözi saját egyéniségünket. Tehát nem érdemes elhanyagolnunk a megfelelő dizájn megtalálását sem, ha valóban szeretnénk, hogy élmény legyen a SUP-ozás.

Kapcsolódó cikkek

Itt vannak a legrosszabb átigazolások

A múlt szezon legrosszabb átigazolásai

Az idény végéhez közeledve nézzük meg, melyek voltak az idei év legrosszabb transzferei, sok olyan játékos van, aki közel sem hozta azt a teljesítményt, amit elvártak volna tőle az új csapatában.

Fiatalok a Premier League-ben

A 2010-es évek legfiatalabb Premier League játékosai

Megnéztük kik voltak azok a játékosok az utóbbi években akik a legfiatalabban mutatkozhattak be az angol bajnokságba, akad jó néhány tehetség, akiről meg egyáltalán nem sejteni, hogy milyen futballista lesz belőlük, de vannak akik azóta már befutottak és

Sporttények

Kevésbé köztudott sportigazságok

Bármekkora sportrajongó vagy, előfordulhat, hogy sok mindenről így sem hallottál. Ezen megpróbálunk változtatni és bemutatunk kevésbé köztudott sportigazságokat.